Spirituele retraite en Vision Quest op de Elohim Krachtplaats

JeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

Als je je los hebt gemaakt uit de waan en hectiek van alledag stimuleren het Licht van de Elohim Krachtplaats en de 5,5 ha natuur je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op je richting, werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op. Je kijkt voorbij je sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen en open je om te Ontwaken.

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpgDe Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone

Een groene plek op de grens van Groningen-Drenthe en Duitsland, waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen, waar je ziel open gaat, je rustig en stil in je hoofd wordt en je een burnout achter je laat. Waar je kunt ontspannen, verfrissen en genieten van de natuur en het luisteren naar je ziel. Je ervaart er je ware Wezen, waardoor je je helder en opgeladen voelt en de kleuren en geuren intenser beleeft! Je ware Natuur en Moeder Natuur vertellen je hun verhaal! Tijdens de spirituele retraite ontzorg je. Mindfulness en bezieling ontstaan. Je hoofd en hart worden stil en openen zich voor het alom aanwezige veld van Liefde en Moeder Natuur.

Spirituele retreat vakantie in Nederland

Tijdens een retreat vakantie op de Elohim Krachtplaats in Zuid Oost Groningen kun je extra bijkomen en genieten. Het verdiept je in de rust van je ware Zelf omdat de energie en sfeer dat versterken. Een Elohim retreat is anders zijn dan een spirituele retraite op zomaar een mooie, stille plek in de natuur. De energie van de Krachtplaats brengt je veel dichter bij jezelf, en tijdens de retraite heb je de mogelijkheid de 30 helende Zelfrealisatie tuinen te bezoeken waar je diepe healing kunt ophalen.

Alles op de Krachtplaats is doordrenkt met "ontspannen en Ontwaken"

Ook de voelbaar aanwezige engelen- en natuurdeva's ondersteunen je tijdens je retraite. Na afloop werkt de retreat nog lang door waardoor het een positieve invloed op je levensgeluk zal hebben.

 


Data en praktische informatie

Je kunt zelf bepalen of je kiest voor een weekend retraite, een week retraite of langer. Je kiest voor een chalet of neemt je tent mee en zoekt een plek in de buurt van het Lemurisch bos.

Certificaat voor een Elohim opleiding

Geef vooraf aan dat je aan het einde een certificaat mee naar huis wilt indien je een week-retreat doet voor een van de Elohim opleidingen.
Geef ook aan welke naam je daarop wilt hebben.

Wanneer te boeken?

Je kunt de retraite het hele jaar door doen, met uitzondering van onze decembersluiting tijdens de laatste 2-3 weken van december. Wil je verblijven op de camping in bijvoorbeeld je tent, of in een van de Elohim zomerchalets dan kun je de retraite doen tijdens het campingseizoen, dat meestal tussen half april en de eerste week van oktober valt. Maar er zijn ook enkele winterverblijven. Neem contact op voor de juiste data. Let op vol is vol ivm vooruitgeboekte workshopverblijven van studenten.

Wat neem ik mee?

  • Boeken of je tekenmateriaal
  • Dagboek
  • Regenkleding en laarzen, muggenspul, zonnebrand
  • Plastic zak om op te zitten als de stoelen in de tuinen nat zijn

En natuurlijk je goede intenties!

Een elektrische koelbox is te huur voor gebruik op de camping. Informeer naar de beschikbaarheid en prijs

Laat je telefoon zoveel mogelijk uit, neem geen laptop mee em open je voor de eenheids met de stilte en natuur.

Spreek vooraf met het thuisfront af dat er alleen gebeld wordt in noodgevallen en geef hun het telefoon nummer van Elohim kantoor: T: +31 (0) 597 541539 van wo t/za van 8.30-12 uur en van 13-17 uur

Wat is er te doen in de omgeving

Voor of na je retraite of gedurende een verblijf zijn er genoeg mogelijkheden om de omgeving te verkennen, vooral met de fiets kom je op de mooiste plekjes.
https://natuurcampingvakantiehuis.nl/uitstapjes-omgeving-groningen

Voor eten en drinken, 5 minuten lopen van het Elohim, is er een horecagelegenheid in een voormalig kerkje.
http://moment-veelerveen.nl/

Jumbo, Aldi en nog diverse andere winkels zijn te vinden in Vlagtwedde (15 minuten met de fiets).

Meest gestelde vragen

Niet alle vragen zullen beantwoord zijn na een bezoek aan de site en hieronder staan de meest voorkomende vragen met daarop het antwooord.
https://natuurcampingvakantiehuis.nl/634_veel-gestelde-vragen

 


Ervaringen van gasten

"Tijdens mijn retreat moest ik in het beginnen even wennen. Helemaal geen muziek of TV, enkel zijn met mezelf. Na 2 dagen voelde in de onrust verdwijnen en kon ik meer opgaan in de natuur. Genieten van het niets doen en alleen zijn. Rust, stilte en steeds weer mijn eigen gedachten doorzien.

Heel mijn systeem voelde ik steeds meer opengaan. Het voelen werd steeds sterker en het was alsof mijn aura mega groot werd. Innerlijk voelde ik steeds naar welke tuin ik moest gaan en iedere tuin gaf weer nieuwe inzichten en healing.

Na de spirituele retreat voelde ik eerst wat angst om weer de wereld in te gaan. Ik voelde me zo sterk geopend in al mijn lagen.

Nu, na de retreat voel ik me weer meer heel en bekrachtigt. Meer verbonden met mijn eigen zijnsgevoel. Voel me van binnen heel dankbaar en blij dat ik mijzelf dit heb gegeven."

Liefs, M

 

"Ik heb de retreat gedaan op het Elohim Centre. Dat was een bijzondere ervaring. Op bepaalde momenten, vooral aan het begin van de week, heb ik het zwaar gevonden. Maar wat overheerst is de dankbaarheid en de vreugde voor wat er die week met mij heeft kunnen gebeuren. De verbinding met het universum was heel sterk en mijn ervaringen op de verschillende plekken in de chakratuin en met Moeder Aarde waren intens."

Groetjes Cees

Lees hier meer ervaringen van retraite gasten